085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Winkelcentrum Enschede Zuid leeft op. Van een gedateerd winkelcentrum is het in de laatste vier jaar omgedoopt naar een levendig en vitaal winkelgebied met een divers winkelaanbod. Na een uitbreiding en een grondige renovatie is het winkelcentrum nu vrijwel klaar. De afgelopen periode hebben bijvoorbeeld Aldi, BigBazarKippie’sTuunte Fashion, NorahFashion haar nieuwe deuren in het winkelcentrum geopend.

Tevredenheidsonderzoek Gemeente Enschede

Het winkelcentrum is weer in trek. Zowel bij retailers als bij bezoekers. Afgelopen week rolde het winkelcentrum als beste winkelgebied van Enschede uit de bus. De eerste plek wordt gedeeld met het Miro Centre. Afgelopen zomer is er een onderzoek door Gemeente Enschede en Kennispunt Twente uitgevoerd ten aanzien van de waardering en het aanbod van winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen in Enschede. In totaal lieten 1.296 Enschedeërs hun mening horen.

In niet alleen de waardering maar ook in marktaandeel doen we het goed. Maar liefst 32% van de Enschedeërs bezoekt het winkelcentrum met regelmaat. Op vrijwel alle onderzoekaspecten scoort het winkelcentrum goed. Ook is duidelijk te zien dat de mix van horeca, boodschappen en aanvullende zaken erg wordt gewaardeerd.

Centrummanagement

Roeloffzen Vastgoed Management voert voor Winkelcentrum Enschede Zuid sinds 2015 het centrummanagement uit. In samenwerking met eigenaren, bestuur, retailers en beveiliging is door de jaren heen gezorgd voor versterking van de organisatiestructuur, marketing, communicatie, veiligheid en externe samenwerkingen.

Lees het volledige rapport op Kennispunt Twente.