Login


Register | Recover Password

Vastgoed Management

Het beheer van vastgoed vraagt continue aandacht. Roeloffzen Vastgoed Management geeft deze aandacht. Als u vastgoedbeheer uit handen geeft, is het fijn een betrokken partner te hebben met kennis van zaken. Of het nou gaat om solitaire panden of winkelcentra; wij zijn betrokken en zitten er graag dicht bovenop.

Commercieel management

Beheer van huurovereenkomsten, ondersteuning bij verhuuractiviteiten, budgettering VVE’s of meerjaren onderhoudsplannen.

Technisch management

Als een goed huisvader houden wij uw portefuille in goede staat. Wij coordineren ad hoc meldingen of geplande onderhoudswerkzaamheden. Van het verzorgen van MJOP’s tot het adviseren in asbest saneringen.

Financieel management

Facturering, debiteurenbeheer, liqiditeitsprognoses, servicekosten verrekeningen, en rapportages. Met onze administratieprogramma’s kunnen wij snel en efficient uw financieel beheer uitvoeren.

Centrummanagement

Aandacht maakt alles mooi. Gerichte aandacht met een visie maakt alles nog mooier. Ook uw stads-, dorp-, of winkelcentrum. Ons jonge team kan u helpen met het versterken van uw winkelgebied. Wij zijn betrokken regisseurs op het gebied van marketingstrategie, klantbeleving, (financiele-) jaarplannen, acties & events, socialmedia, passantenonderzoeken maar ook op het gebied van veiligheid (Keurmerk Veilig Ondernemen).