085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Afgelopen periode heeft Roeloffzen Vastgoed heeft voor Colours&Coatings een bedrijfshal omgebouwd tot een nieuwe groothandelsvestiging. In een eerder nieuwsbericht heeft u kunnen zien hoe de verbouwing is verlopen. Hieronder treft u in een fotocollage het eindresultaat aan.

Wij feliciteren Colours&Coatings met de opening van haar nieuwe vestiging en complimenteren hun met de mooie en functionele inrichting van het pand.

Naast de verhuur van de bedrijfsruimte heeft Roeloffzen Vastgoed de verbouwing begeleid, van tekening tot oplevering. Ontwerp en realisatie van het winkelconcept is uitgevoerd door Colours & Coatings.

Bent u na het zien van onderstaande foto’s nieuwsgierig naar de opleveringsmogelijkheden van Roeloffzen Vastgoed? Neem gerust contact met ons op of bel voor een afspraak. Contactpersonen; Bas Roeloffzen 06-22776501 of Frank Roeloffzen 06-33084860.

Roeloffzen Vastgoed

Wij zijn een compacte organisatie met korte lijnen in ons bedrijf. Onze focus ligt op bedrijfsruimtes & retail panden voor het MKB. Doordat Roeloffzen Vastgoed een groot deel van het beheer, verbouwingen en realisatie in eigen beheer uitvoert kunnen wij snel schakelen en hebben projecten een korte doorlooptijd. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.