085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Voor de heropening van het bedrijventerrein Eekte-Hazewinkel heeft Roeloffzen Vastgoed een unieke locatie beschikbaar gesteld als eventlocatie.

Ruim 50 gasten zijn afgelopen maand ontvangen op het bedrijfsverzamelcomplex, in de garage van Oldtimer Sleutel Club Twente werd de catering verzorgt door het JW Racerhuis.

Opening

Gevestigde ondernemers, ondernemersvereniging, vertegenwoordigers van de provincie, enkele betrokken overheidsorganisaties en de gemeente Oldenzaal legde samen met burgemeester Schouten een symbolische puzzel. Niet alleen ter oplevering van het gerevitaliseerde bedrijventerrein, maar ook vanwege de succesvolle afkoppeling van hemelwater werd de puzzel symbolisch overspoeld met water.

Inbreng

Roeloffzen Vastgoed heeft met haar locaties op dit bedrijventerrein plm. 19.000 m² verhard oppervlak in het project laten opnemen. Hemelwater stroomt hierbij niet meer naar het riool maar krijgt via natuurlijke wijze haar afwatering naar de Stakenbeek. Roeloffzen Vastgoed draagd op deze wijze maatschappelijk bij aan het laten afnemen van schoon regenwater wat zich kan vermengen met vuil rioolwater voor rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Duurzaamheid

Afgelopen jaar heeft Roeloffzen Vastgoed met enkele panden deelgenomen aan de Energieke Regio. Hiermee verduurzamen wij voor onze gebruikers op kostenefficiënte wijze het energieverbruik en comfort. Energieke Regio en haar lokale partners hebben ons geholpen op het gebied van Energie Prestatie Advies (EPA), installaties, verlichting, regeltechniek en fiscaliteit. Wij zullen bestaand vastgoed blijven monitoren en daar waar mogelijk helpen verduurzamen.

Op deze middag heeft de gemeente Oldenzaal een rondleiding gegeven en zijn de resultaten gepresenteerd. Roeloffzen Vastgoed kijkt uit naar een langdurige huisvesting op dit mooie bedrijventerrein!