085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

KLAAR! De transformatie van het kantoorpand aan de Amarilsraat in Hengelo is afgerond.

De buitenzijde van het pand heeft een ware facelift gekregen en van binnen is het kantoor compleet verduurzaamd. Inmiddels zijn Hobbelink Efficiency voor Kantoor en Sintecs de trotse gebruikers.

Nadat het object van binnen compleet was gestript heeft het een moderne en frisse uitstraling gekregen. Om transparantie tussen de elegante werkruimtes te creëren zijn er veel glaswanden geplaats, hierdoor ontstaat tevens een ruimtelijk effect met plezierig daglicht. Er zijn niet alleen grote werk- en spreekruimtes te vinden, maar ook kleine werk- en belplekken voor 1 tot 4 personen. Door het tapijt ontstaat een een rustige optiek en wordt de akoestiek aangenaam ingericht. Toiletgroepen, keukens en de entree hebben een functionele vloerafwerking gekregen die aansluit bij het ontwerp en het gebruik. Door verschillende verlichtingsarmaturen toe te passen zijn de open ruimtes als het ware gesegmenteerd en kan er lokaal het juiste type licht worden ingezet. De verlichting binnen én buiten is uiteraard gerealiseerd middels energiezuinige LED lampen en demotica toepassing.

De oude gasgestookte luchtverwarming is vervangen voor een duurzaam aircosysteem, gecombineerd met een warmte-terugwin-installatie. Deze installatie  zorgt op haar beurt weer voor voldoende verse geacclimatiseerde lucht voor de plm. 85 medewerkers. Het pand is dan ook geheel gasloos en kan per ruimte naar behoefte en gebruik worden geregeld.

De parkeerplaatsen zijn opnieuw aangelegd, voorzien van groen en terreinverlichting. Om elektrische mobiliteit te facilitairen zijn er laadpalen voor auto’s aangelegd en kunnen e-bikes in de afgesloten fietsenstalling opladen. Naast de parkeerplaats is een grote bloemenweide gecreëerd met in het midden een half-verharding met picknickbanken als ontspanplek.

In het verlengende van onze duurzaamheidsvisie is er voor gekozen om de glaspuien te laten zitten en door middel van houtlookprofielen een hedendaagse en onderscheidende optiek te realiseren. De revitalisatie van het kantoorcomplex op deze zichtlocatie is een ware opwaardering voor Twentekanaal Zuid in de gemeente Hengelo.