085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Ondernemerschap zit in ons DNA. Daardoor weten we als geen ander wat u als ondernemer nodig heeft om uw organisatie op de juiste plek te krijgen. We zijn niet bang voor verandering, want we gaan voor verbetering: morgen een stukje beter dan vandaag.

Ons verhaal begint in 1903 toen ondernemer Karel Roeloffzen een koets ombouwde tot vrachtauto. Hiermee startte een familieavontuur dat nog steeds in gang is. De familie Roeloffzen bleef ondernemen en ontwikkelen: van het reinigen van Perzische tapijten bij Twentse fabrikanten kwam het uiteindelijk tot een landelijke stomerij-retail keten.

Na ruim 120 jaar zit het ondernemersbloed er nog steeds in. Als vastgoed professionals begeleiden Frank en Bas Roeloffzen nu andere ondernemers op weg naar succes door praktische oplossingen, strategisch advies en vooral: samen werken. Want, alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

Bas Roeloffzen

Als commercieel & financieel beheerder help ik klanten met brede vraagstukken van positionering tot verkoop, van strategie tot uitvoering. Mijn kennis en ervaring in (fashion)retail en vastgoed komen samen in het beheren van vastgoed portefeuilles, adviseren in herhuisvesting en adviseren van vastgoed eigenaren en investeerders.

Frank Roeloffzen

Als vastgoed adviseur werk ik aan uiteenlopende vastgoedvraagstukken voor eigenaren, private en publiek beleggers. Met mijn achtergrond als senior consultant en projectmanager in de windenergie en vastgoedsector kan ik u ondersteunen en adviseren over uw posities en de kansen die er liggen.