085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Terug

Let op, deze ruimte is reeds VERHUURD.

Oldtimer SleutelClub Twente is een sleutelfaciliteit opgericht door en voor oldtimerliefhebbers. OSC Twente is ontstaan uit het verlangen om een verwarmde, droge, gezellige en betaalbare ruimte te hebben voor het onderhouden en restaureren van klassiekers. Geen vochtige en koude garagebox zonder stroom maar een ruime en verwarmde garage met de noodzakelijke gereedschappen en een plek om na afloop aan de bar een biertje te drinken. Uitermate goed gefaciliteerd en gezellig om naartoe te gaan.

Let op, deze ruimte is reeds verhuurd.

Bij ons kan je in eigen tempo en op elk moment van de week sleutelen aan je eigen oldtimer. Onze garage biedt plek voor totaal 8 auto’s. De ruimte bevindt zich in centraal Twente, is goed bereik- en afsluitbaar en ligt op een afgesloten (beveiligd) terrein.

Gebruikers hebben een eigen ruime plek van rond de 25 m² waar de oldtimer, werkbank en kasten in ruime opstelling geplaatst kunnen worden. Er is een vaste sleutelavond op de Donderdag.

Enkele belangrijke punten;

  • OSC Twente is een club van en voor oldtimerliefhebbers. Wij hanteren daarom een leeftijdsgrens voor auto’s gebouwd t/m 1975
  • Gebruik is voor een langere periode van minimaal 12 maanden
  • De sleutelplekken zijn, zoals de naam al zegt, bedoelt voor onderhoud, restauraties & stalling. Helaas niet voor enkel en alleen stalling.
  • OSC Twente heeft plek voor 8 auto’s, gebruik van een sleutelplek is derhalve beperkt tot maximaal 8 leden

Per direct is er nog een plek vrij. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met Frank Roeloffzen 0633084860. Meer informatie tevens te vinden op www.osctwente.nl

Kenmerken

  • Datum beschikbaar VERHUURD
  • Type Oldtimer stalling
  • Ligging Centraal Twente