085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Terug

Moderne en multifunctionele nieuwbouw bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein ‘Het Hazewinkel’. De bedrijfshal heeft een zeer goede bereikbaarheid door de nabijheid de rijkssnelweg A1 (afslag Oldenzaal Zuid) en vanuit het centrum van Oldenzaal via de Eektestraat en de Enschedesestraat. De bedrijfsruimte beschikt over een totale oppervlakte van 475m2. De bedrijfshal beschikt over 4 parkeerplaatsten bij de entree van de hal en 9 parkeerpaatsen achter een af te sluiten hekwerk.

De moderne bedrijfsruimte is voorzien van 1 kantoor, toiletten met portaal en een luxe pantry (keuken) in het kantoor. Deze ruimten zijn allen voorzien van systeemplafonds voorzien van centraal ventilatie systeem, beweging geschakelde verlichtingen, hr-cv verwarming en elektra.
Kortom energie zuinig en plezierig in gebruik. In de bedrijfshal is een royale geïsoleerde lichtstraat in het dak gebouwd, de betonvloer is gevlinderd en een royale overhead deur biedt toegang tot de bedrijfshal.

Omschrijving en Bereikbaarheid

Het complex is gelegen op ‘Het Hazewinkel’. Het Hazenwinkel is een gemengd bedrijfsterrein met industriële, handels- en transportbedrijven, dienstverlening en bouwnijverheid. Een belangrijk onderdeel van het terrein is de Van Gils woonboulevard.
Dankzij de ligging van de bedrijfshal aan de rand van het bedrijventerrein is er een perfecte bereikbaarheid met het centrum van Oldenzaal en met het woongebied Zuid-Berghuizen. De naastgelegen rijksweg A1 leidt snel naar de Duitse grens die op nog geen 7 km afstand ligt. De bedrijfsruimte is in 2010 opgeleverd.

• Vrijhoogte 6,9 meter
• Maximale vloer belasting 1.500 kg/m²

Het pand maakt deel uit van vereniging Bedrijven-park Eekboerstraat Oldenzaal.

Parkeervoorziening

De bedrijfsruimte beschikt over 5 eigen parkeerplaatsen gelokaliseerd voor de entree van het gebouw en 9 parkeerplaatsen achter het gebouw dat met een hek is af te sluiten.

Model huurovereenkomst volgens Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Huur met recht tot koop is bespreekbaar.

Kenmerken

  • Adres Eekboerstraat 28M, 7575 AX, Oldenzaal
  • Type Bedrijfsruimte met kantoren
  • Maximale vloerbelasting 1.500 kg/m²
  • Parkeerplaatsen 14
  • Aanvaarding Verhuurd
  • Huurtermijn 5 jaar