085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Terug

De huidige gebruiker betrekt binnen afzienbare tijd een andere locatie, daarom bieden wij een moderne, multifunctioneel en turn-key opgeleverde bedrijfsruimte aangelegen op het bedrijventerrein Het Hanzewinkel. De bedrijfshal heeft een zeer goede bereikbaarheid door de dichtbij liggende autosnelweg A1 (afslag Oldenzaal Zuid) en vanuit het centrum Oldenzaal via de Eektestraat en Enschedesestraat.

De bedrijfsruimte beschikt over een totaal oppervlakte van 266 m² waarvan 236 m² bedrijfshal en circa 30 m² kantoor. De bedrijfsruimte heeft 2 parkeerplaatsen bij de entree van de hal en 3 parkeerplaatsen aan de afsluitbare achterzijde.

De ruimte wordt geheel compleet, inclusief meteraansluitingen gas, telefoon, water en elektrisch opgeleverd. Het pand heeft een glad gevlinderde betonnen bedrijfsvloer, een kantoor met leuke complete pantry, verlichtingen door bewegingsmelders geschakeld in kantoren en toilet. Uitermate zuinig met energie! Tevens een ventilatie systeem, wc met voorportaal, bergruimte met HR-CV verwarming, ICT netwerk middels patchkast. Het pand is volledig geïsoleerd en het dak is voorzien van een geïsoleerde royale lichtstraat en een grote overhead-deur aan de voorzijde naast de dag-deur. De bedrijfshal is voorzien van verlichtingen, heeft een gesloten verwarmingstoestel (gas) en de wanden zijn volledig wit geschilderd.

Omschrijving en bereikbaarheid bedrijfsruimte

Het complex is gelegen op Het Hazewinkel en is een gemengd bedrijventerrein voor industrie, handel, transport, dienstverlening en bouwnijverheid en een belangrijk onderdeel van het bedrijven terrein is de woonboulevard van Gils. Dankzij de ligging van de bedrijfshal aan de rand van het bedrijventerrein is er een perfecte bereikbaarheid met het centrum van Oldenzaal en het woongebied Zuid-Berghuizen. De naastgelegen autosnelweg A1 leidt snel naar de Duitse grens die op nog geen 7 km afstand ligt.

  • Vrije hoogte ca. 7 meter.
  • Maximale vloerbelasting 1.500 kg/m².

Het pand maakt deel uit van Vereniging Bedrijvenpark Eekboerstraat Oldenzaal.

Kenmerken

  • Adres Eekboerstraat 28i, 7575 AX, Oldenzaal
  • Maximale vloerbelasting 1.500 kg/m²
  • Parkeerplaatsen 5
  • Toiletten Ja
  • Keuken Ja
  • Kantooruimte Ja