085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Terug

In hartje Haaksbergen komt een royale kavel voor herontwikkeling van 545 m² vrij! De huidige bebouwing telt een historische boerderij omgebouwd naar twee winkel units en achterliggende woning. Het perceel bevindt zich op een mooie locatie in Haaksbergen aan rand van het centrum. De bestemming is “wonen met bedrijvigheid”.

Voor deze kavel is door een architect een uitgebreid bouwplan gemaakt, het plan is  getoetst bij Gemeente Haaksbergen en is positief ontvangen. De koper kan zonder verplichtingen en zonder kosten over deze nieuwbouw plannen beschikken. Het bouwplan betreft een bouwwerk waarop de begane grond een royale winkel-unit met bedrijfsruimte en op de verdieping 1 royaal of 2 kleinere appartementen of een kantoor met groot balkon getekend is. Bestemming “Alleen wonen” behoort ook tot de mogelijkheden waardoor de kavel uitermate geschikt is om naar uw eigen smaak en keuze een royaal alleenstaand woonhuis of 2-onder-een-kap te bouwen aan de rand van het gezellige stadshart van Haaksbergen.

Bereikbaarheid

De locatie Zeedijk 6-8 Haaksbergen is gelegen in het centrum van Haaksbergen en heeft een uitstekende bereikbaarheid.
 Het perceel is gelegen aan de directe ring van het stadscentrum met ruim aantal openbare gratis parkeer plaatsen direct voor het perceel,  wat ideaal is voor retail met klanten die kort stoppen en binnen komen. In de directe omgeving zijn meerder parkeer mogelijkheden.

Kenmerken

  • Adres Zeedijk 6-8,7481 EX, Haaksbergen
  • Soort Ontwikkellocatie
  • Ligging Centrum Haaksbergen
  • Kavel groote 545 m²
  • Aanvaarding Verkocht