085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Terug

Te koop, beleggingsobject

Verhuurde en representatieve commerciële ruimte gelegen in hartje Losser. Het retail- en/of kantoorpand is gelegen op de hoek De Brink, Raadhuisstraat en Kerkstraat. De commerciële ruimte is gelegen aan het Raadhuisplein en wordt omringd door een verscheidenheid aan lokale MKB-ondernemers. De winkelruimte heeft een prominente, fraaie en representatieve uitstraling. Het object wordt gekenmerkt door haar frontbreedte, indeling en plezierige daglichttoetreding.

Bestemmingsplan

Volgens het vigerende bestemmingsplan is het object bestemd voor “gemengd”. De voor gemengd aangewezen objecten zijn bestemd voor o.a. detailhandel, kantoren en dienstverlenende bedrijven.

Verhuurbaar vloeroppervlak

Commerciële ruimte ca. 71 m²
Frontbreedte: ca. 9 + 7 meter

 

Voorzieningen

Het object wordt ‘as is, where is’ geleverd, in verhuurde staat. Aanwezige voorzieningen zijn een toilet, meterkast (3x25A) . Eventueel andere voorzieningen kunnen door de verhuurder worden gerealiseerd.

Parkeervoorzieningen

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorgelegen parkeerplaatsen en op het tegenovergelegen openbare parkeerterrein. Het parkeren middels de zogenaamde ‘blauwe zone’. Voor het pand zijn acht openbare parkeervakken te vinden.

Verhuurd

Thans is het object voor meerdere jaren verhuurd volgens ROZ-model en wordt als dusdanig aangeboden.

Vraagprijs

Bruto huur         €       1.100,- per maand
Koopsom;           €  179.500,- k.k.
BTW;                   Excl. BTW, wel verrekend over de huur.

 

Kenmerken

  • Adres De Brink 1a, 7581 JC Losser
  • Type Winkelruimte
  • Oppervlak 71 m²
  • Ligging Stadskern Losser, tegenover Stadhuis en aan marktplein
  • Aanvaarding per direct