085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Het beheer van vastgoed portefeuilles is een hele zorg. Als vastgoed regisseurs nemen wij deze zorg graag over.

Met onze faciliterende functie willen we uw portefeuille morgen beter laten zijn dan vandaag. Van ondersteunen in strategische vastgoedafwegingen tot dag tot dag beheer. Wij werken aan al deze facetten. Omdat we weten hoe dit werkt.

Wij hebben niet alleen oog voor een stabiele bezettingsgraad, maar hebben ook oog voor sterke huurders. Om alles uit uw belegging te halen, adviseren wij in de positioneringsstrategie van het pand, het vinden van passende huurders of kopers, het voeren van onderhandelingen en de laatste afwikkelingen. Maar ook aspecten als facturatie, contractbeheer, klachtenopvolging en debiteurenbeheer pakken wij voor u op. Niet alleen voor individuele panden, maar ook voor uw hele portfolio. 

We houden u op de hoogte van de belangrijkste zaken en delen documenten via ons portaal zodat alles altijd toegankelijk en inzichtelijk is.

Technisch of administratief beheer

Wij kunnen als regisseur uw box 3 vastgoed volledig beheren maar ook gedeeltelijk. Enkel administratief beheer, technische beheer of juist beide. U kiest wat bij u past. Wij hanteren vaste tarieven voor onze diensten, bij gedeeltelijk beheer horen ook lagere kosten. Benieuwd wat wij kunnen bieden? Neem gerust eens contact met ons op.

Onafhankelijk van makelaars

Een groot voordeel is dat wij onafhankelijk zijn. Het beheer van uw panden voeren wij onafhankelijk uit. Heeft u leegstand? Per type object zoeken we samen één of meer makelaars die bij u passen. Natuurlijk met een scherp oog voor de juiste voorwaarden en juist prijsafspraken.