085 0645 244 info@roeloffzen.nl
AanbodManagement

Afgelopen week behaalde Winkelcentrum Enschede Zuid haar 4e KVO ster. Een nette prestatie! Er zijn namelijk een handje vol winkelgebieden in Overijssel met dit keurmerk. In totaal zijn vijf sterren te behalen. Het winkelcentrum is hierdoor uniek in zijn soort.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is een keurmerk dat een veilige en schone winkelomgeving borgt. Het KVO helpt alle betrokken partijen zoals ondernemers, politie, brandweer, gemeente, beveiliging en eigenaren gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast en kan de bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten.

Begeleiding KVO trajecten

Sinds 2014 voert Roeloffzen Vastgoed Management het centrummanagement uit in Winkelcentrum Enschede Zuid. In deze functie begeleiden wij het winkelcentrum in het KVO proces. Wij zorgen voor een betrokken samenwerking tussen alle partijen, zijn voorzitter van de KVO overleggen, zien toe op het uitvoeren van de actiepunten en het werkplan, en lopen periodiek een schouw.

In 2017 behaalde wij samen met alle betrokkenen in het winkelcentrum de 3e KVO ster, en nu de 4e. “Het is mooi om op dit vlak het onderscheid te kunnen maken, zowel voor de bezoekers van Winkelcentrum Enschede Zuid als naar onze opdrachtgever” aldus Frank Roeloffzen.